Έκπτωση 5%

TEXAS Χορτοκοπτικό Καταστροφέας Ζιζανίων Proweed 700 έως 12 Άτοκες Δόσεις


Αρχική Τιμή: 689.00 
654.55 
(Τιμή με ΦΠΑ) Κερδίζετε : 34.45  (5%)
Σε Απόθεμα
+

TEXAS – YOUR LIFE COMPANION

TEXAS – Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ

Χορτοκοπτικό Καταστροφέας Ζιζανίων

Κινητήρας 4 χρονος Texas TG595 / 173cc

Κίνηση ► Οθούμενη

Κυβισμός ► 173 cc

Μοντέλο κινητήρα ► TG595

Πλάτος κοπής ► 70 cm

Τροχοί 14"

Βάρος ► 38.5 kg

ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ

Η Texas τα τελευταία 55 χρόνια είναι συνώνυμο των πολύ ποιοτικών σκαπτικών αλλά και άλλων μηχανημάτων κήπου και υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Η Texas ιδρύθηκε το 1960 στο Odense της Δανίας από τον Andreas Petersen. Ο Andreas Petersen γεννήθηκε στην Δανία και μετανάστευσε το 1950 στην Αμερική και συγκεκριμένα στην πολιτεία του Texas.

Όταν επέστρεψε στην Δανία υπήρξε ένας δυναμικός πωλητής αλυσοπρίονων για τις δασικές περιοχές. Οργώνει τα δάση της Δανίας κάνοντας επιδείξεις με αλυσοπρίονα και όλοι πλέον τον γνωρίζουν με το παρατσούκλι “Texas”.

Αμέσως μετά στρέφει το ενδιαφέρον του στα σκαπτικά και έτσι δημιουργεί τα σκαπτικά Texas ανάμεσα στο 1964-1966. Το μηχάνημα είναι πρωτοποριακό για την εποχή του, η επιτυχία είναι μεγάλη και εκτός από τις πωλήσεις στην Δανία, οι πρώτες εξαγωγές γίνονται στην Σουηδία δια μέσω της εταιρίας χλοοκοπτικών μηχανών Stiga.

Στα επόμενα 10 χρόνια, η Texas εξάγει σκαπτικά σε πάνω από 25 χώρες. Είναι η εταιρία που επέβαλε και καθιέρωσε για την Ευρώπη, την μορφή των σκαπτικών που χρησιμοποιούμε σήμερα.

Σήμερα η Texas είναι μία πολύ μεγάλη επιχείρηση με πάρα πολλά προϊόντα και έχει οργανωμένα δίκτυα αντιπροσώπων σε όλη την Ευρώπη, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και την υποστήριξη μετά την πώληση του προϊόντος.

Η κεντρική μονάδα παραγωγής καθώς και το τμήμα σχεδιασμού λειτουργούν με τα πιο σύγχρονα δεδομένα.

Η Texas απευθύνεται σήμερα στον καταναλωτή που έχει απαιτήσεις λέγοντας « Για σένα και την υγεία σου. Για σένα και τον ελεύθερο χρόνο σου. Για σένα και τους γύρω σου».

Προμηθευτής :
TEXAS
Βάρος:
38.5 kg
Κυβισμός:
173 cc
Πλάτος εργασίας:
70 cm
Τροχοί:
14''

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email και μάθετε πρώτοι
για τις προσφορές μας!