Έκπτωση 5%

TEXAS Μηχάνημα Τομών Εδάφους EC8700 έως 12 Άτοκες Δόσεις


Αρχική Τιμή: 409.00 
388.55 
(Τιμή με ΦΠΑ) Κερδίζετε : 20.45  (5%)
Σε Απόθεμα
+

TEXAS – YOUR LIFE COMPANION

TEXAS – Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ

Το EC8700 είναι ένας κοπτήρας άκρων με ένα ισχυρός τετράχρονο κινητήρα Powerline.

Ο σχεδιασμός του κόφτης άκρων είναι φιλικός προς τον χρήστη και είναι ενσωματωμένος με πολλά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του.

Το βάθος εργασίας μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 επίπεδα από 10-45mm όπως επιθυμείτε.

Επιπλέον, υπάρχουν 2 επίπεδα ρύθμισης ύψους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη μεταφορά του μηχανήματος.

Χορτοκοπτικό Καταστροφέας Ζιζανίων

Κινητήρας 4 χρονος Texas TG110

Κίνηση ► Οθούμενη

Κυβισμός ► 87 cc

Βάθος 16 ► 10 - 25 - 45 mm

Πλάτος κοπής ► 70 cm

Βάρος ► 27 kg

ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ

Η Texas τα τελευταία 55 χρόνια είναι συνώνυμο των πολύ ποιοτικών σκαπτικών αλλά και άλλων μηχανημάτων κήπου και υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Η Texas ιδρύθηκε το 1960 στο Odense της Δανίας από τον Andreas Petersen. Ο Andreas Petersen γεννήθηκε στην Δανία και μετανάστευσε το 1950 στην Αμερική και συγκεκριμένα στην πολιτεία του Texas.

Όταν επέστρεψε στην Δανία υπήρξε ένας δυναμικός πωλητής αλυσοπρίονων για τις δασικές περιοχές. Οργώνει τα δάση της Δανίας κάνοντας επιδείξεις με αλυσοπρίονα και όλοι πλέον τον γνωρίζουν με το παρατσούκλι “Texas”.

Αμέσως μετά στρέφει το ενδιαφέρον του στα σκαπτικά και έτσι δημιουργεί τα σκαπτικά Texas ανάμεσα στο 1964-1966. Το μηχάνημα είναι πρωτοποριακό για την εποχή του, η επιτυχία είναι μεγάλη και εκτός από τις πωλήσεις στην Δανία, οι πρώτες εξαγωγές γίνονται στην Σουηδία δια μέσω της εταιρίας χλοοκοπτικών μηχανών Stiga.

Στα επόμενα 10 χρόνια, η Texas εξάγει σκαπτικά σε πάνω από 25 χώρες. Είναι η εταιρία που επέβαλε και καθιέρωσε για την Ευρώπη, την μορφή των σκαπτικών που χρησιμοποιούμε σήμερα.

Σήμερα η Texas είναι μία πολύ μεγάλη επιχείρηση με πάρα πολλά προϊόντα και έχει οργανωμένα δίκτυα αντιπροσώπων σε όλη την Ευρώπη, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και την υποστήριξη μετά την πώληση του προϊόντος.

Η κεντρική μονάδα παραγωγής καθώς και το τμήμα σχεδιασμού λειτουργούν με τα πιο σύγχρονα δεδομένα.

Η Texas απευθύνεται σήμερα στον καταναλωτή που έχει απαιτήσεις λέγοντας « Για σένα και την υγεία σου. Για σένα και τον ελεύθερο χρόνο σου. Για σένα και τους γύρω σου».

Προμηθευτής :
TEXAS

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email και μάθετε πρώτοι
για τις προσφορές μας!